Har et lille jordstykke tilbage med skønne store flotte rødbeder, som smager fantastiske i salater og så sandelig også i frisk juice.
Rødbeden er propfyldt med antioxidanter og rig på fibre, så lad os blot spise mange flere af dem.
Fandt en skøn rødbedesalat i Femina, her er hvordan jeg lavede den:
![]() |
Rødbedesalat |
Rødbedesalat - med den flotteste fortryllende farve
1 fennikel
1 stor rødbede
2 æbler
1 appelsin, saften fra
50 g tranebær
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. honnning
1 spsk. æbleeddike
3 cm ingefær rives på
En smule salt
Fennikel skæres super tyndt på mandolinjern og vendes med appelsinsaft, så den ikke oxidere og bliver misfarvet. Gem noget af fennikeltoppen til pynt, det giver en super flot kontrast med det helt røde til det helt lysegrønne
Rødbede rives på råkostjern
Æbler skæres i mundrette stykker
Det hele blandes og drysses med tranebær
Rør dressingen sammen og vendes i.
Bon Appetit!
Salaten smager fantastisk til de retter, hvor man ellers vil anvende syltede rødbeder som til denne pariserbøf
Ingen kommentarer:
Send en kommentar