Salater der kan bruges til de fleste efterårsretter, fyldte med masser af gode vitaminer, er super skønne at stifte bekendtskab med.
Det behøver ikke være svært eller særligt tidskrævende.
En af disse salater kan være denne skønne sag:
![]() |
Græskarsalat med forårsløg og persille |
Græskarsalat
1 øko græskar hokkaido med skræl i mundrette stykker1 bdt. forårsløg snittet på skrå
1 håndfuld hakket persille
Dressing blandes af:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Saft fra øko ½ lime
½ spsk. skøn honning
En smule groft havsalt
Græskarstykkerne steges i lidt god olie på en pande. Når disse er møre og har dannet en smule karmelisering, altså er blevet gyldne, tages de af varmen og vendes med forårsløg, persille og dressing og er klar til servering.
Bon Appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar