Fredagaften var vi alle lidt bombet. Det var sent på ugen, og den havde været rigtig travl, så vi valgte den lette løsning at købe mad fra Eatlow i Aalborg. Et rigtig fint lille sted i Reberbansgade, uden de helt store armbevægelser - take away - til den sunde livsstil. Der er nogle rigtig fine salater at vælge imellem, kød og burger. Salaterne vi valgte var super skønne, men kødet vi fik kylling såvel som oksekød, var ligesom skosåler, vildt tørt og ikke til at tygge. Laksen var desværre også en kedelig bandit. Rigtig ærgerligt.
Men som skrevet er deres salater superb. Blev inspireret af den ene med kikærter og har efterfølgende prøvet at fortolke den.
Den blev skøn, rigtig spicey, lækker og smager af en masse. Proppet med masser af proteiner. Er lækker både til salatskålen hjemme, men også til den gode sunde fyldige madpakke. Vil gå så langt til at stærkt anbefale den.
Salaten kan laves uden kyllingkødet, hvis man ønsker at sætte den sammen med et andet slags kød oksekød, fisk osv.
Havde jeg haft det i køleskabet, ville der også være kommet et par forårsløg i, men trøster mig nu med den skønne sætning, "less is more"
![]() |
Skøn, spicey kikærtesalat med kylling |
Kikærtesalat
4 personer1 ds. kikærter
1 stilk bladselleri meget fintskåret stykker
1 rød peber meget fintskåret stykker
4 røde jalapenos meget fintskåret stykker
½ dl. letristet sesamfrø
2 kyllingfiletter
1 spsk. Oystersauce
En smule olie
Kyllingfiletterne vendes i oyestersauce og en smule olie. Filetterne trækker i marinaden i en pose eller lukket skål i 4 timer, skal det gå stærkt kan 1 time gå an
Steges til det netop er gennemstegt 72 - 75 grader og lad det stå og trække i 15 min. under sølvpapir
Skæres op i tynde mindre skiver stykker
Bland alle delene sammen til salaten
Bon Appetit!
Tips.:
Lav evt. sprøde selleripinde som topping
Selleri skæres ud i små tændstikstynde stykker og ristes i lidt olie på en pande, til de er gyldne og sprøde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar