Fandt en skøn søndag morgen, disse skønherligheder i JP, og da de så ud til at være ganske hurtige at lave, skulle de selvfølgelig afprøves. Smagen kender vi vist alle. De er hurtige at lave og hvis man står og skal lave gæstemad, som tager tid, er de et glimrende alternativ til desserten eller kaffen.
Marcipankager med orange og mandler
Ca,. 40 stk.500 g marcipan
75 g flourmelis
Fintrevet skal fra 1 appelsin eller appelsin fra 2 appelsiner
1 æggehvide
Pynt:
Hele mandler
Riv og rør marcipan med resten af ingredienserne.
Stil gerne dejen på køl til næste dag, så den får lov at samles og smagsudvikle sig
Form dejen til en pølse, den er lidt klistret med gør det med bagepapir udenom, skær og tril 40 kugler som placeres på en bageplade med bagepapir
Tryk en mandel ned i kagens midte
Bages øverst i ovn ved 200 i 10 - det kan gå stærkt, så hold nøje øje med bagværket
Tips:
Kan med kæmpe stor fordel fryses og dermed laves i forvejen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar