torsdag den 18. december 2014

Valnødder med chokolade og cacao, virkelig lækre til ostebordet


Det er ofte de små indslag, der gør at maden bliver ekstra lækker. Hele året rundt - laves der skønne anretninger til frokostbordet, som imponere vores smagsløg.
Til ostebordet kunne det være saltstænger, de røde peber, pærerstykker, mandariner, bladselleri, vindruer dadler, figner, chokoladekringler osv.
Et super lækkert og overskudsagtigt indslag, kunne også være disse herligheder som er lette, super sunde og hurtige at tilberede, og helt sikkert hitter ved både store og små.


Valnødder med chokolade og cacao

Valnødder med chokolade og cacao

En lille pose valnødder
Ca. 80 g Chokolade 66 % evt. Valrhona
2 spsk. Ren cacao

Det halve af chokoladen smeltes langsomt over vandbad i en stålskål. Når det akkurat er smeltet, tages skålen fra varmen og resten af chokoladen hakkes og hældes i.
Valnødder dyppes i chokoladen og sættes på bagepapir.
Lige inden de størkner helt, vendes de i ren cacao.

Serveres til ost

Opbevares på køl


Bon Appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar