Man kan pynte dem med forskellige røgvarer som laks og letdampede grønne asparges, hellefisk og rygeostcreme, en skøn pølse osv. I dag blev det til masser af stenbidderrogn, rødløg og en god creme fraiche.
Og vil mene, det er dog ikke afprøvet, at de sagtens kan bærer en omgang is, flourmelis og syltetøj, hvis man efterfølgende skulle være lidt sulten for sjov.
![]() |
Uhmmmmmm....... :) |
Spinatvafler
3½ stk.100 g hvedemel
50 g grahamsmel fuldkorn
1 tsk. bagepulver
Lidt salt
1 æg
1 dl mælk
85 g spinat fra frost
1 spsk. kokosolie
De tørre ting blandes sammen
Ægget slåes ud - hvide og blomme for sig
Pisk hviden stiv
Æggeblomme og mælk piskes sammen og blandes derefter med de tørre ingredienser
Den stift piskede hvide vendes i dejen
Spinat hakkes fint og blandes i
Kokosolie vendes med
Vaffeljernet varmes op og smøres første gang med en lille smule kokosolie
Steg vaflerne
![]() |
Super skønne spinatvafler |
Spinat kan skiftes ud med gulerødder, lidt finthakket kål,
![]() |
Spinatvafler med stenbidderrogn |
Værd at vide:
Stenbidderrogn er rig på jod, selen og kalium og da det er en fed fisk, så er den særligt rig på enkeltumættede og flerumættede omega N-3 fedtsyrer.Bon Apetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar