fredag den 17. juli 2015

Parmaruller

Super lækre parmaruller der passer til de fleste af sommerens retter og grillerier. Lav blot en stor portion de forsvinder hurtigt, som dug for solen. De er hurtige at tilberede og et meget festlige supplement på middagsbordet. 
Næste dag er de også skønne til frokost, måske blot til leverpostejen. Samtidigt får du og dine kære lidt ekstra af de vigtige farverige grøntsager, som er 300 g mængde grønt i den anbefalede kostpyramide. 


Skønne parmaruller




Parmaruller


10 stk.


2 pk. lækker parmaskinke
1 bdt. forårsløg renses
1 bdt. asparges knækkes og renses

1 stor rød peber rengøres

Mascarpone eller anden frisk ost
 
Grønsager skæres i tyndere strimler på langs og fordeles over skiver af parmaskinke, sammen med 1 stor tsk. frisk ost, mascarpone eller lign.
Rulles og steges i ovn eller på grill ved 200 grader i ca. 30 min. 



Bon Appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar