lørdag den 25. februar 2017

Kagecreme

Det tager ikke mange minutter at mikse en skøn smagfuld kagecreme sammen, og når man først har lært at lave den, køber man aldrig mere creme på pose.


Kagecreme - der smager super lækkert


Kagecreme

ialt 7,5 dl

150 g rørsukker
1 spsk. vanilliesukker
22 g maizena majsstivelse

2½ dl fløde
2½ dl minimælk
3 æg fra glade høns

Rør de tørre ingredienser godt sammen i en gryde, så der absolut ingen klumper er tilbage.
Lidt fløde blandes i. Tænd for blusset og hæld nu resten af fløden, mælken og æg i, imens der piskes godt - også helt ude i siden af gryden.
Bliv ved med at piske til blandingen begynder at blive tykkere, rør et minut ekstra. Tag blandingen fra blusset og rør lidt i det en gang imellem, så det ikke brænder fast på bunden.
Når cremen er afkølet lidt, kan det hældes over i en skål.


Bon Appetit

Tips: Istedet for vanilliesukker kan der evt. bruges kornene fra ½ stang vanille, der blandes godt med rørsukkeret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar